Vem är jag?

Jag är 33 år, mamma, sambo, marknadsförare, projektledare, skribent och löpare. Bland annat.

2018 planerar jag bröllop, letar hus, startar eget företag, jobbar med marknadsföring på Hoi Förlag och med ekonomi och administration på Stadsutveckling AB och fortsätter redigera ungdomsboken som varit ett varv på förlag. Och umgås med mina barn. Förstås 🙂

Jag är uppväxt i Enköping, efter gymnasiet packade jag min väska och reste runt i Australien ett halvår, kom hem och packade om för studier i England i sex månader för att sedan landa i Kalmar för en examen från programmet Media Management (medie- och kommunikationsvetenskap i kombination med företagsekonomi). Därefter tog jag med mig det bästa från Småland och flyttade upp till Stockholm där jag nu bor med min sambo och två barn.

2010 vann min novell Växtvärk tredje pris i en novelltävling anordnad av Mörkersdottir förlag. I maj 2014 publicerades min novell Årets sista dopp i novellsamlingen #Älskanoveller – 26 nyanser av Sverige och i december 2014 publicerades Kvinnan i den grå kappan som e-novell på Melker förlag. 2016 kom den tredje Älskanoveller – 30 nyanser av saknad där min novell Du är med.

En reaktion till “Vem är jag?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s