Uncategorized

2016 – en återblick

Hej bloggen, hej 2017 och sist men inte minst, HEJ ni läsare!

Vi börjar det här året med att se tillbaka på det gamla. 2016 var många saker, men det var inte ett bra bloggår för mig. Blir 2017 bättre? Kanske. Kanske inte.

Vi börjar i alla fall med att summera 2016:

2016: Det var året då jag var gravid, blev tvåbarnsförälder, blev publicerad i en novellsamling för andra gången, började läsa e-böcker, lyssnade på fler poddar än någonsin och skrev klart råmanuset till en ungdomsbok.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Blev tvåbarnsförälder, fick en novell publicerad i en veckotidning, gick en kurs i att skriva TV-serier.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?  Den 2 juli. Efter två veckors extra väntan kom han äntligen, vår Lion ❤

img_3783

Vilka var höjdpunkterna 2016? Lion, New York, KENTs sista konsert, Idas 30-årsfest, Tuvas kalas, releasen för Älskanoveller – 30 nyanser av saknad, Mallorca, diverse releasefester, författarmiddag…

Genomdrev du någon stor förändring? Nja, inte mer än att vi fick ett barn till. Den förändringen är ganska stor.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, det var ett riktigt bebisår. Inte mindre än åtta nya bebisar kom till världen 🙂

Vilka länder besökte du? USA (New York), Spanien (Mallorca), Danmark (Köpenhamn).

img_1531
Martin och jag i New York

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att Lion kom till världen såklart och att jag fick två noveller publicerade

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? Ordning. Det här blir året då jag rensar.

Vad önskar du att du gjort mer?  Skrivit ännu mer.

Hur gick det med nyårslöftena? Det gick sådär kan man säga. Ungdomsboken är inte inskickad till förlag, jag åt inte grönsaker varje dag och jag har definitivt inte tränat så mycket som jag tänkte. Men det gör absolut ingenting eftersom jag första halvan av året fokuserade på att vara gravid och andra halvan på att vara tvåbarnsförälder.

Favoritprogram på TV? SKAM. Det är löjligt vad jag tycker att den är bra. Tjofs så glömdes 13 år av mitt liv bort och jag är 19 igen.

skam

Antal lästa böcker: 67. Blandat ljudböcker, e-böcker och vanliga böcker.

Bästa boken du läste i år? Störst av allt av Malin Persson Giolito och Jag ger dig solen av Jandy Nelson.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare. Dels var det en bekräftelse att få två noveller publicerade, men framförallt har det varit fantastiskt att vara föräldraledig samtidigt som flera av mina vänner varit hemma med sina barn. 

13336314_10153656263546814_1950482168_n

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Jag och Tuva åt lunch med min mamma, på kvällen blev jag bjuden på restaurang av Martin.

Vad tänker du göra annorlunda 2017? Jag ska inte göra så mycket annorlunda, däremot ska jag göra mer av något och mindre än annat. Men mer om det i ett annat inlägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s