Utlottning

Vinn bokpaket!

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än ett härligt bokpaket?

Jag lottar ut ett paket innehållande Här och nu av Eva Ludvigsen och Det kommer aldrig mer vara du av Anne-Lie Högberg. Signerade!

Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att kommentera det här inlägget, gärna med ett boktips. På måndag drar jag en vinnare.

Lycka till!

här och nudet kommer aldrig mer

Annonser

13 reaktioner till “Vinn bokpaket!”

 1. Finfint bokpaket du lottar ut! Jag har ju båda:-) men är gärna med i utlottningen ändå – som julklapp till någon! Ska jag tipsa om en bok…då tipsar jag om min egen eftersom jag är så usel på att marknadsföra den:) ”Om du bara visste”. Kram på dig Emmelie och hoppas att allt går bra med ditt skrivande!!!

 2. Vad roligt! Jag har inte läst Lova men skulle hemskt gärna vilja och Det kommer aldrig mer vara du skulle bli en fin julklapp. Ett boktips….Lotus blues av Kristina Ohlsson.

 3. Oh, jag läser och gillar Lova just nu så att vinna Här och Nu hade varit hur toppen som helst! En annan bra bok jag nyligen läst är ungdomsboken Röd som blod av Salla Simukka. Spännande, välskriven och lite annorlunda – och så är det alltid kul att läsa storsäljare från våra grannländer!

 4. Kul med en liten tävling! 🙂 Också kul att samtidigt få lite boktips. Jag får ju tyvärr inte läst så mycket som jag gärna skulle vilja nu för tiden men jag är väldigt svag för Fredrik backmans berättarteknik och personkaraktär(heter det ens så??), både ”En man som heter Ove” och ”Mormor hälsar och säger förlåt” var riktigt bra. Sen är ju Jonas Gardells trilogi ”Torka aldrig tårar utan handskar” hur fina som helst. Hoppas ni får en fin tur till Göteborg!

  1. En man som heter Ove är grym! Är ”Mormor…” lika bra? Den måste jag läsa! Jag har inte läst Jonas Gardells trilogi… *skäms* Det får bli nästa års läsprojekt 🙂
   Kram!

   1. Tycker på sätt och vis att ”mormor..” var bättre, och då ääälskade hag ändå ”En man som heter Ove”. Så läs ”Mormor hälsar och säger förlåt”! Och Jonas Gardells tre mästerverk! Jag grät som en til och var helt rödgråten när jag skulle till jobbet- men sååå bra! Och viktig. Läs!

 5. Hej, Åh vilken härlig tävling 🙂 Jag rekommenderar Hanna Lans bok Som någon annan bäddar. Den gjorde stort intryck på mig och jag längtar efter hennes nästa bok. Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s