Uncategorized

Gunvor 75!

Igår fyllde Tuvas gammelmormor, Martins mormor, 75! Det var ingen vanlig födelsedag, det var överraskningarnas födelsedag.

Det började kvällen före med att Martins mamma Ingela och hennes man Mats knackade på och chockade Gunvor så pass att hon kastade iväg telefonen hon pratade i.

Igår fortsatte det. Ingela föreslog att de skulle ta en promenad och gick mot stationshuset, väl där sa Mats att han ville gå upp och se hur perrongen såg ut. Märkligt, tyckte Gunvor men följde med. I tåget som kom in från Stockholm klev jag och Tuva av och överraskade henne 🙂 Martin var tvungen att jobba och kunde inte komma. Trodde hon.

bild (11)

Vi gick hemåt och fikade innan det var dags att ge oss ut för lunch. Väl ute på parkeringen kom en bil som gjorde en tvär sväng och stannade. Ingela gick fram till bilen och öppnade bakdörren. Ut hoppade två gullfior; Moa och Ella. Nu började vi bli oroliga för Gunvors hälsa, så chockad blev hon 🙂

bild (12) bild (9) bild (10)

Överraskningarna fortsatte; Martin kom senare på eftermiddagen och till middagen kom även Ulrika (Martins moster) med familj.

Tuva busade med kusinerna hela dagen och sov inte en blund. Om de hade fått hade de lekt hela natten. Tur att de ska ses snart igen 🙂

Det var en fantastisk dag!

bild (13)

Stort grattis på födelsedagen Gunvor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s